Hei

Ostin siis vaimoni vinkaamana treeniohjelman jo ennestään tuntemani firman ja siellä toimivien ystävieni, voin siis sanoa heitä ystäviksi kun tunnen heidät, tekemät valmennusohjelmat. Huomenna sen olisi tarkoitus alkaa virallisesti.

Tämä päivä on nyt mennyt katsellessa videoita ja ihmetellessä ruokavalioita. Miten nuo saa mahdutettua omaan aikatauluun ja kuinka ruokailu tulee onnistumaan? Treenaamista en oikeastaan pidä mitenkään hankalana, ehkä ajallisesti hieman haastavana, koska salilla käyminen ja siellä harjoittelu ei ole minulle mitenkään vierasta.

Haastavana pidän nimenomaan ruokailun ajoittamista ja sen hallintaa. Se on ehkä ollut oman harjoitteluni eräänlainen akilleen kantapää koko ajan. Tykkään syödä ja en ole ollut kovin tarkka siitä, mitä suuhuni olen laittanut. Toiaalta olen saattanut syönyt ehkä hieman liikaakin treenaamiseen liittyen. Ruokahan on hyvää ja se näkyy sitten keskikropassa. Lisäksi aterioiden rytmittäminen on ja tulee olemaan erittäin haastavaa. Sen teettää jo pelkästään oma työ. Mutta haasteet on tehty voitettaviksi. Tästä jatketaan. Yes!

13744976_1282045655141520_1375655529_n.j