Siitä se lähti kaurapuurolla raejuuston kanssa. Kauhean kokoinen annos. Päivä meni toisaalta yllättävän helposti ruokailujen suhteen. Illalla oli sitten ensimmäisen treenin aika. Aika mukava setti omiin aikaisempiin harjoitteisiin verrattuna ja tuntui menevän perille. Varsinkin tuo Cardio-osuus, jossa vatsoja lisäpainolla tehtiin 10 minuutin ajan, joka minuutti 15 krt. Se alkoi todellakin tuntua ja nyt oikeastaan odotellaan miten huomenna on ruoto kipeänä. Syömistä tuntuu oleva aika paljon ja varsinkin tuo veden juominen vaatii opettelua ja kuseskelua. Saa rampata vessassa alvariinsa. Näinkin ikääntyneenä joku luulee todellakin, että äijällä on jo tihentynyt virtsaamistarve. No onhan se oikeastaan, mutta syy on ihan itse hankittu.

Tää tuntuu ainakin vielä ihan kivalta ja netissä on ohjeita ja tsemppiä ohjaajilta kivasti.

Töistä suoraan kotiin hirveällä traivilla fillaroiden kun piti olla kuljettajana ajoissa. Hyvä 20 minuutin hiit-treeni. Keikan jälkeen jälleen puuroa raejuuston kanssa naamaan ja sitten salille. Nyt olikin vuorossa eniten inhoamani jalkatreeni. Treeni meni ihan kivasti kun ei hullaaantunut painojen kanssa liiaksi. Jalat oli kyllä aika hapoilla ja tiedän, että tulevaisuudessa ne tulevat olemaan vieläkin enemmän hapoilla. Hiki kirpoaa aina mukavasti pintaan jalkoja tehdessä. Onneksi salilla oli aika rauhaisaa niin sai sovitella omaa treeniä. Uuden ohjelman aloittaminen vaatii aina hetken sovittelua miten säätää painot ja paikat.

Tässäkin oli cardio-osuus, jossa kyykättiin 10 minuuttia 15 krt minuutin seteissä. Ihan koko ajan ei 15  kertaa pystynyt painaan, mutta ajan tullessa täyteen meinasi hieman silmissä mustua. Aika mieletön fiilis. Ja hieman siinä hikikin pukkasi iholle. Näin treenin pitää tuntua.

Illalla vielä avantosaunalle, mikä teki jaloille todella hyvää. Huomenna onkin sitten lepopäivä ja torstaina taas salille viimeiselle uudelle osiolle kun ohjelmani on ns. kolmijakoinen.